14 juni 2009

Grænsepsykotisk

Her er så lidt om de kendte. Dejlige Helle Virkner døde jo i den forgangne uge og så var det at jeg lige kom i tanke om at hun og Jens Otto Krag havde en søn sammen der hedder Jens Kristian.

Var der ikke noget der? Jo, han har gået på Sofieskolen, som Helle Virkner også sad i bestyrelsen af. Han havde efter sigende den nu udgåede diagnose grænsepyskotisk. Og det ville sikkert i dag havde heddet aspergers.

Jeg ved ikke helt hvor jeg vil hen med dette indlæg.

2 kommentarer:

X@Mor sagde ...

Du vil udbrede kendskabet til, hvor udbredt autisme faktisk er. Også blandt de kendte.

Du er træt af besparelser og angsten for børnenes fremtid og voksenhed. Du er skræmt af tanken om at børn med AS (og ADHD?) begår selvmord og ingen mærkede noget på dem dagen før.

Du vil gerne føle dig tryg og vide at vi er mange sammen om det her. Kendte og os andre. Du vil gerne være med at til flytte nogle store hjul.

Du vil bare så gerne forstås. Og du vil gerne have, at andre er oplyste om de ting, du synes er vigtigt. Og du vil bare gerne kunne flyde med i et fornuftigt og naturligt flow og ikke altid skulle have paraderne oppe.

Det er ihvertfald der, jeg tror, at du vil hen med dette indlæg.

Hvordan går det med skoleforberedelserne?

Ina sagde ...

Selvfølgelig bliver man skræmt når en masse ting sker i medierne, sådan er det at være forældre. Det kører på omdrejninger hele døgnet, at nu har man hørt det og set det.
Jeg tror her det er vigtigt at man passer på sig selv og sin familie også lever i nuet så meget som muligt. Jeg kender det udemærket, jeg har også bekymret mig og ligget søvnløs og spekuleret over hvordan det dog skulle gå mine drenge. Der kommer et tidspunkt og det er jeg nået til nu, og det er at man ikke kan rumme det mere. Man holder op med at tænke og spekulere for lige meget hjælper det. Vi må indse at vores spekulationer er mere ødelæggende end de gavner for tingene må gå som de nu engang kan.
Vidste du at Lone Hertz også har en dreng med autisme, Thomas. Lone har rejst land og rige rundt og holdt foredrag om lige netop dette handicap. Vi gør alle en insats hver i sær for vores børn :)