24 juli 2008

Sommerferietider

Vi tager i disse dage lidt forskud på sommerferien, der for Katinkas vedkommende egentlig først starter på mandag, men fætrene er på besøg og der er fuld gang i den, så der er næsten ikke tid til at følge med i verdens begivenheder:

"Karadžić skrev i 1970 en del af sit speciale om børnepsykologi og depression mens han arbejdede som psykiater på Næstved sygehus i Danmark . Og faktisk taler han den dag i dag et glimrende dansk." Wikipedia

Vi har meget andet for. Byggelegeplads i forgårs, Rundetårn og Tivoli i går og stranden i dag og måske også Marionetteateret i Kongens Have.

Jeg spurgte hende i går aftes hvad hun bedst kunne lide Rundetårn eller Tivoli og hun svarede Rundetårn. Jeg spurgte her til morgen hvad der var det bedste i Tivoli og hun svarede at det var sjovt at fiske en and (i andedammen) - hun var ellers oppe i alle mulige ting bl.a. den næststørste rutschebane. Jeg er spændt på hvad hun svarer, hvis det er hendes far der spørger.



PS: Lidt mere autismerelevant er det at i USA er de i disse dage helt oppe at køre over at en kendt studievært/komiker/kommentator eller et eller andet, ved navn Savage har udtalt noget i stil med at børn med autisme bare er nogle forkælede unger. Mon ikke det et eller andet sted har noget at gøre med det kommende amerikanske præsidentvalg?

Ingen kommentarer: